Dag 12: 16 sep

Dag 12 – Las Vegas

Cirque du Soleil was gisterenavond echt super mooi. We hadden de eer dat we bij de 7000ste show van ‘Mystere’ aanwezig waren, dus dit werd extra gevierd tijdens de show. We hebben een Cirque du Soleil show ook wel eens in Nederland gezien, maar dit was wel een heel ander sfeertje (in een echt theater!).

Vandaag hebben we een shopping-trip op het programma staan. We ontbijten allereerst weer lekker in het hotel, en laten daarna de auto voorrijden om naar één van de outlet malls te rijden. Net buiten de stad zit een super grote outlet, en hier hebben we eens even goed rond geshopt. Vooral Maurice kon hier wel goed uit te voeten, met aardig wat shirtjes, vesten en broeken. We moeten nog maar even kijken hoe we dit allemaal mee terug gaan krijgen! Gelukkig mogen we internationaal met 2 koffers vliegen, dus dat wordt gewoon een koffertje bijkopen. 🙂

We zijn rond een uur of 3 weer terug in het hotel, en we besluiten nog even bij het buurhotel te gaan kijken. Het ‘Mirage’ heeft een leeuwen en dolfijnen habitat, en ze hebben ook net kleine tijgertjes. Ze blijken ook net een klein dolfijntje van 10 dagen oud te hebben, dus dat is allemaal super leuk en schattig om te zien. Bij het Mirage sluiten we ook maar meteen weer aan voor het buffet, want dat is ons gisteren bij ons eigen hotel wel goed bevallen. Dit buffet is nog groter en uitgebreider, dus we verdwalen lekker met ons bordje in de hand! Maar het is wel weer erg lekker!

’s Avonds willen we graag naar het oude Las Vegas, dus we stappen weer in de auto, en rijden eerst de strip af naar de Stratosphere Tower. We willen Las Vegas wel even van boven bekijken, maar helaas is deze toren gesloten omdat het wat harder is gaan waaien vandaag (ja, windkracht 2!). Naja, dan maar weer terug in de auto en door naar Fremont Street. Dit is het echte oude Las Vegas, en hier hebben ze over de straat heen een grote lichtshow. Het is hier erg druk, maar wel super gezellig. We lopen hier een uurtje rond en kijken naar één van de lichtshows. We willen ook nog even naar het Venetian hotel om daar de gondels en de straatjes te bekijken, dus we rijden rond half 10 weer terug naar ons hotel. We nemen nog flink wat foto’s van Las Vegas by Night, en dan is de laatste dag Vegas ook al weer achter de rug.

Responses

Hoi Linda en Maurice,

Geweldig hoor, wat jullie allemaal meemaken!
Leuk om jullie reis zo te volgen en wat een mooie foto’s… (ben jaloers!).

Veel plezier verder en geniet ervan !!!

Gr. Loes

Laat een berichtje achter

Jouw Bericht: