Dag 19: 23 sep

Dag 19 – Palm Springs

Vandaag hebben we voornamelijk de auto van binnen gezien. Om 8 uur worden we gewekt door de schoonmaakster die luidruchtig de bovenverdieping aan het opruimen is. We ontbijten even snel in het hotel, en rijden rond half 10 weg richting Blythe. Het eerste stuk is weer een erg mooie route, waar we bergje op bergje af gaan. Voor je oren zijn al die hoogteverschillen alleen niet erg fijn, voornamelijk wanneer je door de verkoudheid niet kunt klaren.

Gisteren hadden we het motel in Blythe al vastgelegd, maar we zijn al om 2 uur op de plaats van bestemming. Hier hadden we ons een beetje in vergist. Omdat Blythe midden in de woestijn ligt, en hier dus weinig te beleven is, besluiten we het motel te cancellen, en nog ruim 100 mile door te rijden. We eten nog wat in Blythe, voordat we nog 2 uurtjes in de auto stappen om te kijken waar we eindigen. We stoppen uiteindelijk in Palm Springs, tussen de mooie huizen. We zijn nu eigenlijk redelijk dicht bij LA, en hoeven morgen dan ook niet meer ver te rijden. Aangezien we nog een koffer moeten kopen voor al die troepjes die we hier gekocht hebben, kunnen we dat mooi morgen doen. Misschien kunnen we morgen dan ook nog even een kijkje nemen in het Joshua Tree park als we voldoende tijd hebben.

We checken in bij een motel, en voor 3 dollar kan Maurice weer het hele verblijf op internet. Er staat ook weer een wasmachine, dus ik draai ook nog het laatste wasje voor deze vakantie. Morgen kunnen we lekker rustig aan doen en slapen we in LA!

Laat een berichtje achter

Jouw Bericht: