Dag 20: 24 sep

Dag 20 – Los Angeles

Joehoe, we zijn in LA! Vanaf Palm Springs hoeven we nog maar een klein stukje naar de grote stad, dus we besluiten eerst nog even naar de Outlet Mall te rijden. Vlakbij ons hotel zit weer een hele grote mall, en in Las Vegas hebben we gezien dat hier ook veel koffer winkels zitten. En we zoeken nog een kleintje voor erbij!
Om 10 uur gaat de mall open, en om 10 uur staan wij klaar om te shoppen. We kunnen vrij snel een koffertje vinden, en ik slaag in de hitte van Californië ook nog voor een winterjas. (hier raken ze die jassen blijkbaar niet kwijt 🙂 …) Omdat het nog redelijk vroeg is besluiten we ook nog even naar Joshua Tree park te rijden. Vlakbij LA ligt dit Nationale Park, dat vol staat met allerlei soorten cactussen, maar toch vooral (tadaa!) Joshua Trees. Het is een wat kleiner park dan we gewend zijn, maar het is erg leuk om even doorheen te rijden.

Rond een uurtje of 2 wordt het dan toch tijd om richting LA te rijden. We moeten nog ongeveer 100 mile rijden, en je merkt duidelijk dat we bij de grote stad in de buurt komen. Het is flink druk op de weg, en we rijden continue op 4 baans wegen. Omdat wij met 2 man in de auto zitten, mogen we wel op de speciale carpool strook rijden, en dit rijdt wel een stuk relaxter! Rond 4 uur komen we bij ons hotel aan; midden in LA. Maurice gaat inchecken, en we hebben een super ruime kamer met alles er op en er aan. Ons hotel, het Celebrity hotel, ligt een straat achter Hollywood Boulevard. Dus met een paar minuten lopen, staan we op al die honderden sterren met beroemdheden die hier liggen. We kunnen ook al het Hollywood Sign zien, maar we gaan de komende dagen nog wel naar een duidelijker uitzichtpuntje op zoek.

Midden op Hollywood Boulevard kom ik nog een oud collegaatje van Accenture tegen, dus we staan nog even wat te kletsen (hoe toevallig kan het zijn). Vervolgens gaan we nog een hapje te eten zoeken, en eindigen we (wéér) bij de Italiaan voor een lekkere pizza. Terug in het hotel kijken we nog even tv, en we besluiten dat we morgen naar de Universal Studio’s gaan. Weer een volle dag achter de rug, dus we slapen lekker!

Laat een berichtje achter

Jouw Bericht: