Dag 4: 8 sep

Dag 4 – Vliegen

Vandaag hebben we nog een halve dag in New York, voordat we om half 5 verder vliegen naar San Francisco! We stonden om 7 uur weer naast ons bed, en hebben alle spullen weer in de koffer gegooid. In het hotel hebben we snel ontbeten, en vervolgens zijn we voor de laatste keer met de metro naar down town gereden. Hier hebben we een wandeling in SoHo gemaakt, maar het was al snel weer erg warm. Wel erg leuk om al die gezellige huisjes, met die gietijzeren fire-escapes te zien. We zijn ook in Little Italy en China Town geweest, maar zoveel Chinezen bij elkaar werd ons ook wel een beetje teveel (heerlijk dat gerochel in je nek, haha).

De blaren op onze voeten werden ook wel weer erg groot, dus rond het middaguur zijn we in een heel gezellig parkje gaan zitten. In de schaduw (met een drankje van de Starbucks) was het hier prima uit te houden.

De New York Fashion week was hier ook aan de gang, dus de meest vreemdsoortige en uber hippe mensen kwamen langs gehuppeld! Hier hebben we dus wel flink om moeten lachen. Rond 2 uur wilden we toch wel weer terug zijn in het hotel, dus de laatste blokken terug zijn we weer gaan lopen. Met een korte tussenstop voor een broodje bij de Subway (waar rond lunchtijd 10 man op 3 meter staan te werken!) waren we netjes op tijd terug om ons door de taxi naar JFK te laten brengen.

Hier mochten we weer twee uur wachten op het inchecken. Daar was het wachten nog niet afgelopen, want eenmaal in het vliegtuig missen we nog een aantal koffers die bij de customs lagen, waar de piloot toch wel graag op wilde wachten (!!). Een kwartiertje wachten werd 30 minuten, een uurtje, en het eindigde dat we met bijna 2 uur vertraging de lucht ingingen! En bedankt piloot! We hebben in de lucht wel weer een uurtje ingehaald, dus om even over negenen stonden we op San Francisco Airport. We hebben snel een taxi genomen (van de Immigration hadden we gelukkig geen last), en nu zitten we heerlijk in ons hotel. Opnieuw weer keurig netjes, en niks op aan te merken! Op naar bed!

Responses

hoy maurice en linda leuk om jullie verslag te volgen heel veel plezier op jullie rondreisje groetjes van ons

Laat een berichtje achter

Jouw Bericht: