Dag 18: 22 sep

Dag 18 – Sedona

Vanaf de Grand Canyon gaan we richting Los Angeles. We hebben hier een paar dagen voor, maar dit zullen voornamelijk rijdagen zijn. Vandaag rijden we via een ‘scenic’ route naar Sedona. Dit is een beetje zweverig plaatsje, maar wel in een hele mooie omgeving. Onderweg stoppen we nog even bij het plaatsje ‘Williams’. Dit is een plaatsje aan de oude route 66, en het is dan ook aardig in zijn tijd blijven hangen. We lopen hier even rond, en het is wel erg gezellig om te zien, maar ook erg toeristisch. We zijn uiteindelijk nog redelijk vroeg in Sedona, en mogen onze kamer dan ook nog niet in. We besluiten dan maar een broodje bij de Subway te halen. Omdat we ook nog steeds met een rode stoffige auto rijden, halen we de auto ook maar direct door de wasstraat.

Om 4 uur mogen we onze kamer in, en laden we onze spullen uit. We rijden nog even naar het centrum van Sedona, en doen aan wat souvenir shoppen. We merken er niet heel veel van dat dit een nogal zweverig plaatsje moet zijn. Je ziet wel veel van die wind-mobielen (van die tingel-dingen), maar ja, die heeft mijn moeder ook heel veel. 🙂
Rond een uurtje of 7 gaan we op zoek naar iets te eten. Onze eerste keus is pizza, maar er staat hier enkel een ‘Where Pizza is Art’ restaurant (ok, misschien toch een beetje vreemd hier). Het is hier verschrikkelijk druk, en de prijzen zijn ook aardig hoog. Dat doen we dus maar niet. We eindigen op een gegeven moment bij de ‘Red Planet’, waar we in een rood verlicht restaurant met marsmannetjes onze burger en onze pasta naar binnen werken (ja, ze zijn hier toch wel een beetje vreemd). Het eten is echter hartstikke lekker, en het is hier erg grappig. Terug in het hotel internetten we nog een beetje, en we boeken vast een hotel voor morgen in Blythe. We moeten dan al een aardig eindje richting LA zitten.

Laat een berichtje achter

Jouw Bericht: